Hlavní obsah

Hororový pád českého reprezentanta! Jsem naživu, vzkazuje

Kazaň/Praha

Na Kazaň má za tři roky působení v jejím dresu krásné vzpomínky, vždyť v roce 2018 s ní získal Gagarinův pohár pro šampiony Kontinentální hokejové ligy. Na páteční zápas, kdy se do Kazaně vrátil jako soupeř v barvách Omsku, ale bude chtít český reprezentační útočník Jiří Sekáč co nejrychleji zapomenout. A to nejen kvůli prohře Avangardu 1:3...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jiří Sekáč v dresu národního týmu.

Článek

Pro osmadvacetiletého útočníka totiž utkání skončilo už v sedmé minutě. A při Sekáčově srážce s francouzským forvardem Kazaně Stephanem Da Costou v obranném pásmu Omsku muselo všem divákům na stadionu zatrnout.

Účastník MS 2014 a ZOH 2018 zakončil let vzduchem nekontrolovaným pádem hlavou na mantinel. Na led okamžitě zamířila nosítka, viditelně otřesený Sekáč jich však nevyužil. Při cestě do kabiny ale musel být podpírán zdravotníky.

Dá se předpokládat, že Sekáč utrpěl otřes mozku. Jeho zpráva na Instagramu však později všechny uklidnila. „Děkuji vám všem za podporu. Jsem naživu. Všechno bude v pořádku," uvedl v ruštině bez dalších podrobností k fotce, na níž je v obličeji potlučený a na čele má náplast.

Reklama

Související témata: