Hlavní obsah

Kudrna v KHL dvakrát skóroval, Bulis rozhodl prodloužení

MOSKVA

Dvěma góly přispěl český útočník Jaroslav Kudrna k vítězství hokejistů Magnitogorsku nad Dinamem Riga v Kontinentální lize. Na obě branky mu nahrál Tomáš Rolinek, jejich tým vyhrál 5:3. V dresu Atlantu Mytišči se blýskl Jan Bulis, který po 71 sekundách prodloužení vstřelil vítězný gól do branky Dinama Minsk. Nejlepší mužstvo soutěže vyhrálo 2:1.

Foto: www.khl.ru

Česká trojka ve službách Magnitogorsku (zleva) Marek, Kudrna, Rolinek

Článek

Nejproduktivnější hráč soutěže Jan Marek se ve čtvrtek v dresu Metallurgu neprosadil. V brance lotyšského klubu nevyšla premiéra Martinu Pruskovi, který dosud chytal za konkurenční Spartak Moskva.

Nebodoval ani Markův nejbližší pronásledovatel v soutěži produktivity Jaromír Jágr, jehož Omsk prohrál 1:4 na ledě Novosibirsku.

Mezi střelce se zapsal Zbyněk Irgl, který poslal ve 49. minutě Jaroslavl do vedení 2:1 v Togliatti. Domácí však 23 sekund před sirénou vyrovnali a v nájezdech jim zajistil výhru 3:2 Vadim Golubcov.

Kontinentální liga:
Novosibirsk - Omsk 4:1, Čeljabinsk - Voskresensk 3:1, Magnitogorsk - Dinamo Riga 5:3 (Kudrna 2+0, Rolinek 0+2 - F. Novák 0+1), Togliatti - Jaroslavl 3:2 po sam. nájezdech (za hosty Irgl 1+0, Vašíček 0+1), MVD Balašicha - Petrohrad 0:4, Atlant Mytišči - Dinamo Minsk 2:1 v prodl. (za domácí Bulis 1+0).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.