Hlavní obsah

VIDEO: Slovenský kapitán bez respektu. Fandové Slovanu Bratislava Cháru vypískali

Bratislava

Při každém doteku kapitána Lva Praha Zdena Cháry s pukem při sobotním utkání se Slovanem bratislavští diváci pískali. Fandové nemohou kapitánovi slovenské reprezentace odpustit, že v pražském utkání proti Slovanu trefil svého kolegu z národního mužstva Miroslava Šatana, který od té doby pro zranění nehraje.

Federální derby Slovan - LevVideo: Ivan Vilček, Sport.cz

 
Článek

Už při nástupu obou mužstev přivítal Cháru silný pískot diváků a to se opakovalo při každém jeho doteku s pukem, nebo když se objevil v záběrech na kostce nad ledem. „Je to trapné. Když bude hrát za Slovensko, všichni ho budou nosit na rukou," kroutil hlavou starší fanoušek Slovanu. Jako jeden z mála Chárovi při nástupu na led zatleskal. „Vždyť v NHL i teď v KHL reprezentuje slovenský hokej a dělá to výrobně," dodal.

Když Řepík v první třetině poslal k ledu dalšího miláčka bratislavských tribun obránce Višnovského, strhla se mela. Slovanisté bránili svého beka. Hráči Lva, kteří byli na ledě, se zapojili do strkanice, ale Chára se držel pro jistotu opodál. Bylo vidět, že nechce popudit tribuny ještě víc proti sobě.

Reklama

Související témata: