Hlavní obsah

FANTASY: Dnes věříme jasným favoritům. Slováci na Švédy stačit nebudou

Chcete vyhrát telefon nebo puk s podpisem Jaromíra Jágra? Tak dnes vsaďte na jasné favority. Náš doporučený tým je složen ze Švédů, Finů a Kanaďanů. Sousedům ze Slovenska mnoho šancí nedáváme. Tady je naše doporučená sestava.

Doporučený tým na dnešní den!

Článek

V bráně Pekka Rinne, který je zatím nejlepším gólmanem celého turnaje v počtu fantasy bodů. Švýcarsko navíc letos není ve své bývalé formě, takže Finové jsou v utkání velkým favoritem, proto jsme do obrany postavili i Hietanena.

Vytvořte si tým na dnešní den MS v hokeji!

Síla našeho týmu je především ve skvělém útoku. Joel Ward a Matt Read by si proti Italům měli připsat další zářezy na pažbu, stejně jako Gudbranson, Rielly a kanadský kapitán Kevin Bieksa, kterého na turnaji dokázal přibrzdit jen náš Jan Kovář, stálo ho to ovšem zbytek utkání.

Naši sousedé Slováci dnes mají hodně těžký den a popravdě jim příliš nevěříme, i když bychom jim vítězství přáli. Do našeho týmu si ale našli cestu jejich soupeři ze Švédska. Möller, Lindström a Backlund jsou jasnou volbou. K tomuto triu jsme přidali navíc Joela Lundqvista, který je za 7,5 miliónu skvělou investicí. Kapitánské céčko jsme svěřili právě Eriku Möllerovi, který by měl obraně Slováků dělat velké potíže.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.