Hlavní obsah

V úterý půjde do prodeje několik stovek vstupenek na hokejové MS 2024

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Organizátoři hokejového mistrovství světa v roce 2024 v Praze a Ostravě uvolní v úterý do prodeje několik stovek denních balíčků na většinu zápasů včetně utkání domácí reprezentace. Další šanci zajistit si lístky na vrcholnou sportovní akci příštího roku získají fanoušci proto, že Mezinárodní hokejová federace uvolnila vstupenky, které měla blokované.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Jsme moc rádi, že díky intenzivní víkendové práci můžeme ještě před Vánocemi nabídnout fanouškům další možnost, jak z těch nejlepších sedadel vidět umění českého týmu. U většiny zápasů půjde o vyšší stovky vstupenek,“ uvedl vedoucí ticketingového oddělení Martin Gremlica v tiskové zprávě. Předprodej se spustí v úterý v 10:00.

Hlavní část předprodeje vstupenek na MS začala 10. října a česká utkání byla vyprodána za 90 minut. Už tehdy ale pořadatelé avizovali, že šance zajistit si sedadlo na českých zápasech ještě bude.

„V případě, že nestihnete pořídit denní balíčky na domácí tým, nabízíme neméně zajímavé alternativy. Každé utkání na světovém šampionátu, který se v Česku koná jednou za deset let, doprovází skvělý hokej i unikátní atmosféra. Jakákoliv volba bude neopakovatelným zážitkem,“ podotkl Gremlica.

Světový šampionát se v Praze a Ostravě bude konat od 10. do 26. května.

Reklama