Hlavní obsah

Brodeura znám dobře, Roy se moc nekamarádil, vzpomíná Hašek na slavné rivaly. Čím rozčílil Belfoura?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patrick Roy, Martin Brodeur nebo Ed Belfour. To je jen část výčtu slavných hokejových brankářů, s nimiž se Dominik Hašek potkával jako soupeř, s Belfourem dokonce jako konkurent o post jedničky v Chicagu. Jak s nimi vlastně vycházel a vychází dodnes, vypráví v hokejovém pořadu Příklep na Sport.cz.

Brodeura znám dobře, Roy se asi moc nekamarádil, vzpomíná Hašek na slavné rivaly. Čím rozčílil Belfoura? Pasáž z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

„Nemám na kluky číslo, samozřejmě kdykoliv se náhodou potkáme při nějaké příležitosti, tak je to hezké, máme si vždycky co říct," prozrazuje někdejší opora českého národního týmu.

„Martina Brodeura znám dobře, protože jsme se setkávali často při různých akcích. S Eddiem (Belfourem) jsme byli dva roky v jednom týmu, i když tam byla velká konkurence," říká 57letá legenda NHL a přidává humorné historky se svým parťákem a sokem v jednom (více ve videu).

Jaká je situace českých brankářů v NHL? Příspěvek z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

„Ale s kým jsme se skoro nikdy nebavili, byl Patrick Roy," přiznává. „Moc jsme se nepotkávali... Nevím, Patrick Roy asi byl i takový, že se moc nekamarádil s ostatními brankáři," myslí si Hašek.

Souboj gólmanů v Pardubicích? Každý chce být jedničkou, říká Hašek v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

Více najdete v hlavním videu tohoto článku, které pochází z pořadu Příklep.Celý pořad si můžete přehrát i v podcastové verzi.

Reklama

Související témata: