Hlavní obsah

Děsivý šrám jak od žraloka! Se 75 stehy v obličeji se útočník Winnipegu vrátil do hry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na úplně první pohled to možná nevypadalo tak zle, ale spoluhráče útočník Winnipegu Morgan Barron nakonec pořádně vyděsil a vysloužil si uznání. Obličejem spadl na brusli brankáře Vegas Laurenta Brossoita a musel ze hry. Na údržbu kůže spotřeboval lékař 75 stehů, s nimiž se účastník divoké skrumáže, v níž došlo k jeho zranění, vrátil do hry. „Vypadal, jako by ho napadl žralok," uvedl Barronův spoluhráč Adam Lowry. "Bylo to děsivé.“

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Útočník Morgan Barron si v utkání NHL přivodil krvavé zraněníVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Z úvodního duelu play off NHL nebylo odehráno ani deset minut. Gól byl na spadnutí, ale hráči Vegas se při ataku soupeře ubránili.

Naneštěstí pro hosty Barron padal při strkanici právě ve chvíli, kdy brankář Golden Knights Brossoit zvedal nohu. Netušil, co se děje za ním. Gólmanova brusle se přitom zasunula za Barronovo hledí a rozřízla mu čelo.

Barron opustil led, ale vrátil se v polovině druhé třetiny s košíkem na tváři a také se 75 stehy. Měl štěstí, nebylo zasaženo oko. Ale bylo to těsné, jak ostatně ukazují snímky.

"Odvedli skvělou práci," řekl Barron po zápase na adresu lékařů, kteří se dostali do akce po nešťastném střetu.

"Viděl jsem, jak se brusle blíží, bylo to nešťastné. První myšlenka byla, jestli vidím, to bylo hlavní," líčil čtyřiadvacetiletý hráč, který má za sebou první kompletní základní sezonu s Jets, V 70 zápasech zaznamenal osm gólů a 21 bodů. A teď taky spoustu stehů.

Hokejový pořad Příklep s útočníkem Caroliny Martinem Nečasem.Video: Sport.cz

"Byl to docela nářez, zaslouží uznání za to, že se vrátil a hrál, a je to inspirace i pro naše další hráče," řekl hlavní trenér Winnipegu Rick Bowness.

"Všichni jsme se snažili dotlačit puk do branky a najednou vidíte cestičku krve od brankoviště až na střídačku. To, že pokračoval, svědčí o jeho srdci," doplnil Lowry.

Jets nakonec zápas na ledě Vegas vyhráli 5:1.

Reklama

Související témata:
První kolo
Bruslení