Hlavní obsah

Hroznej morous, táta by mu měl koupit playstation, vtipkuje spoluhráč z NHL o českém hokejistovi

České skupinky hokejistů v NHL jsou známy svým humorem a dobrou náladou. Nejinak je tomu i v jednom z předních týmů soutěže, a to Winnipegu Jets. Leccos o tom prozrazuje brankář David Rittich v pořadu Příklep na Sport.cz. Odchovanec Jihlavy baví například odpovědí, jestli mají v kabině také nějakého morouse. „Jo, Kristiana Reichela!“ odpovídá se smíchem v hlase.

Hroznej morous, táta by mu měl koupit playstation, vtipkuje spoluhráč z NHL o českém hokejistoviVideo: Sport.cz

 
Článek

Záhy pokračuje. „To je hroznej morous. Bohužel je sice na farmě, ale farma je ve stejném městě, takže je u nás doma často a většinou je protivnej a nebaví se," uvádí na adresu 24letého útočníka, jenž bojuje o další povolání z NHL v rezervním týmu Manitoba Moose.

Rittich následně navrhuje řešení. „Zkusíme říct tátovi, ať mu koupí playstationa a naučí se Fifu," naráží na zřejmě prohrané bitvy ve virtuálním fotbale, které synovi olympijského vítěze z Nagana Roberta Reichla patrně zhoršují náladu.

Vrátí se český gólman z NHL do mateřského klubu? Diskuse z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

Silný odkaz v klubu patrně zanechal i další český gólman Ondřej Pavelec, který se momentálně v pozici trenéra brankářů české reprezentační dvacítky připravuje na juniorské mistrovství světa.

Téměř dvoumetrový útočník udivuje NHL technickými finesami i produktivitou. Pasáž z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

Vzpomínají na něj příznivci Jets? „Nevím, jestli fanoušci, ale někteří spoluhráči v kabině jo, takže některé historky jsou hezké, zábavné, rád se pobavím," prozrazuje Rittich.

„Taky máme retro dresy, tak jsem si nechával dělat masku, že tam mám legendy Winnipegu a přemýšlel jsem, že tam dám Ondru, ale radši jsem to neudělal, abych nedostal zbytečnou sodu," líčí s úsměvem.

Více k tématu najdete ve videu z pořadu Příklep.

Reklama

Související témata: