Hlavní obsah

Legrační imitace. Dvojník fanynky za plexisklem pobavil celou NHL

Pěkně si z ní vystřelil. Fanynka Dallasu Natalie Gauvreauová si pro šestý zápas čtvrtfinálové série mezi Stars a St. Louis rezervovala místo přímo za střídačkou domácího týmu. Nepřehlédnutelná divačka se často ocitala v záběru kamer, čehož si všiml i příznivec Blues. Když se série přesunula zpět do St. Louis, vtipálek se oblékl stejně jako Gauvreauová a pobavil tím celou NHL.

Foto: Sport.cz

Americká herečka Natalie Gauvreauová bedlivě sleduje dění na ledě během šestého duelu čtvrtfinálové série mezi Dallasem a St. Louis.

Článek

Americká herečka Gauvreauová odvážnými fotkami ráda dráždí fanoušky na svém instagramovém profilu. Odvaha jí zjevně nechyběla ani při volbě outfitu pro návštěvu šestého zápasu mezi Dallasem a St. Louis. Vzhledem k tomu, že herečka seděla přímo za lavičkou domácích, televizní kamery ji mnohokrát zachytily, jak sleduje hokejovou bitvu.

Z hvězdy Instagramu si vtipně vystřelil příznivec St. Louis, který měl na sedmý rozhodující duel zakoupené lístky na podobné místo jako Gauvreauová. Za herečku se převlékl a jeho humornou imitací se baví celá NHL.

Fanoušci St. Louis nakonec mohli po rozhodující bitvě slavit postup do finále Západní konference. Hokejisté Blues zvládli sedmý duel poměrem 2:1 a po triumfu 4:3 na zápasy je v další fázi play off čeká Hertlovo San Jose Sharks.

Reklama

Související témata: