Hlavní obsah

Malý fanoušek dostal vstupenku na rozhodující zápas. Radostí skákal až ke stropu

Grand Prairie/Praha

To bylo radosti! Malý fanoušek Blues Jayden Linden se během pondělního dne dozvěděl, že rozhodující zápas čtvrtfinálové série mezi St. Louis a Dallasem bude moct sledovat na vlastní oči v hale Enterprise Center. Video s jeho bezprostřední reakcí natočil jeho otec a na sociální síť ho umístil klub.

Foto: Sport.cz

Malý fanoušek St. Louis Blues Jayden Linden se právě dozvěděl, že rozhodující zápas série proti Dallasu Stars uvidí na vlastní oči.

Článek

Více než 3000 kilometrů dělí Lindenovo bydliště s halou v St. Louis. Malý příznivec Blues totiž bydlí ve vzdáleném městě Grand Prairie v kanadské provincii Alberta. Ani to ale jeho otce neodradilo a svému synovi splnil jeho velké přání.

„Běž si zabalit kufr, odjíždíme ve dvě v noci," stálo na papíře, který klučina rozbalil před kamerou. Jedenáctiletý fanoušek se tak může těšit na úterní hokejovou bitvu, ze které vzejde finalista Západní konference.

Ostře sledovaný duel bude zajímavý i pro české hokejové diváky. V případě postupu St. Louis by mohly na soupisku české reprezentace pro blížící se mistrovství světa přibýt další zvučná jména. Za Dallas totiž válí zkušený obránce Roman Polák a centr Radek Faksa.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články