Hlavní obsah

Největší hvězda NHL jako bezdomovec. V talk show prozradil těžko uvěřitelný problém

V NHL aktuálně vládně všem kanonýrům i v produktivitě, útočník hokejistů Edmontonu Connor McDavid ale v posledních dnech nezaujal jen svými excelentními statistikami a nasázenými góly. V zámoří se rozebírají i jeho ponožky.

Foto: Sergei Belski, Reuters

Nejlepší střelec a nejproduktivnější hráč NHL Connor McDavid.

Článek

Kanadský reprezentant považovaný i za nejlepšího a nejrychlejšího bruslaře v NHL ukázal v talk show severu Sportsnet divákům stav svých ponožek, z nichž mu skrz nemalé díry vykukovaly palce i prsty.

Největší superstar a nejlépe placený hráč nejslavnější hokejové ligy světa vysvětloval zbědovaný stav pokrývek svých nohou tím, že nosí stále stejný model, který už ale bohužel pro něj nejde sehnat.

„Tyhle už se nevyrábí, ani nevím, od jaké jsou značky, asi CCM nebo něco takového," vysvětloval McDavid.

Moderátoři talk show Kelly Hrudey a Scott Oake nemohli uvěřit, že by hvězdě takového formátu nemohl někdo z takřka nekonečného zástupu komerčních partnerů a sponzorů nevyrobil vytoužené páry ponožek.

„Nechce se mi věřit, že neexistuje firma, která by nechtěla vyrobit Connoru McDavidovi oblíbené ponožky. A to nejenom pro tebe, ale pro mnoho dalších, kteří by si je koupili," divil se Oake s tím, že právě odvysílaný pořad může se situací značně pohnout.

„Jsme celkem velká show, tak uvidíme, co se stane," dodal Oake.

Reklama

Související témata: