Hlavní obsah

Nic pro ochránce zvířat. V Nashvillu přistál na ledě mrtvý sumec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisté Predators si v utkání NHL v noci ze čtvrtka na pátek vykoledovali od Bostonu potupnou domácí porážku 0:5. Domácí příznivci moc důvodů k radosti neměli, a tak se do centra dění dostala v závěru druhé třetiny mrtvá ryba, která přiletěla z hlediště a přistála na hrací ploše.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

V utkání NHL mezi Nashvillem a Bostonem přistála na ledě mrtvá rybaVideo: sntv

 
Článek

S lídrem NHL Predátoři v závěru druhého dějství prohrávali už 0:4. Navzdory oslabení se pokoušel útočník čtvrté formace Cole Smith překonat hostujícího gólmana Jeremyho Swaymana. Ve chvíli, kdy se Bruins dostali ke sraženému puku a vyrazili do protiútoku, přiletěl z předních řad hlediště na hrací plochu mrtvý sumec.

Hokejisté ani sudí se zaskočit nenechali a několik málo zbývajících vteřin třetiny se normálně dohrálo. Když Swayman, který v duelu zlikvidoval všech osmadvacet střeleckých pokusů domácích, projížděl kolem mršiny do šatny, nebohému sumci alespoň zamával.

Ryba na hrací ploše nashvillské Bridgestone Areny není nic až tak neobvyklého. Za normálních okolností sumci plachtí na led před úvodním hvizdem prvního domácího zápasu nové sezony a nebo mimo hru během play off. Možná že divák už ale zkrátka nemohl dále přihlížet bídnému představení domácího týmu a na hvizd arbitra nechtěl čekat.

S podivnou tradicí přišli fanoušci Predators poprvé v roce 2003 a nejspíš se nechali inspirovat zvykem detroitských příznivců, kteří na ledovou plochu od 50. let minulého století vhazují chobotnice.

Reklama

Související témata:
Sumec