Hlavní obsah

Obranu Toronta posílí vítěz Stanleyova poháru Edmundson

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisty Toronta posílí v závěru sezony NHL obránce Joel Edmundson. Vítěz Stanleyova poháru z roku 2019 se St. Louis míří do kanadského klubu z Washingtonu výměnou za dva výběry v draftu. Maple Leafs to oznámili na svém webu.

Foto: Nick Wass, ČTK/AP

Obránce Washingtonu Joel Edmundson

Článek

Za Washington, kam přišel loni v létě z Montrealu, odehrál Edmundson v této sezoně 44 zápasů s bilancí jednoho gólu a pěti asistencí. Třicetiletému Kanaďanovi končí čtyřletá smlouva na 14 milionů dolarů. Na jeho mzdě se stále podílí Montreal a polovinu ze zbývající částky bude vyplácet i Washington, takže pro Toronto jde o výhodnou akvizici za téměř minimální mzdu.

Kanadský celek je čtvrtý ve Východní konferenci, zatímco Washingtonu patří desáté místo a na postup do play off momentálně ztrácí sedm bodů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.