Hlavní obsah

Odškodné dvaadvacet miliónů! Chtěl mě zabít, stěžuje si Varlamovova expřítelkyně

Denver

Milión amerických dolarů, tedy necelých 22 miliónů korun. Takovou částku požaduje Jevgenija Vavriňuková od svého bývalého přítele a ruského hokejového brankáře Semjona Varlamova jako odškodné za újmu, kterou utrpěla kvůli násilnickým sklonům svého expřítele po dobu jejich vztahu.

Foto: Bruce Fedyck, Reuters

Gólman Colorada Semjon Varlamov.

Článek
Fotogalerie

Vše vyvrcholilo na konci října loňského roku, kdy byl gólman Colorada zatčen za domácí násilí, kterého se dopustil na Vavriňukové. Ruskou topmodelku a bývalou studentku práv měl v silné opilosti kopnout, srazit na zem, kde jí následně šlápnul na hrudník a začal ji tahat za vlasy.

Varlamov tehdy strávil noc v cele a druhý den byl propuštěn na kauci pět tisíc dolarů. Rodákovi ze Samary hrozil trest odnětí svobody na šest let, v prosinci ho ale soud zprostil obvinění z domácího násilí pro nedostatek důkazů. I přesto, že Vavriňuková měla po říjnovém Varlamovově útoku na těle modřiny.

Nyní se brankářova expřítelkyně obrátila na civilní soud a žádá odškodné milión dolarů. Varlamov ji měl poprvé napadnout už v roce 2012 a dle jejích slov ji chtěl v opilosti několikrát zabít. Po vystřízlivění pak svých činů vždy litoval a Vavriňukové se omlouval.

Ruští policisté před násilím zakrývali oči

Ruská topmodelka přiznala, že její tehdejší partner ji fyzicky terorizoval už v době, kdy žili v Rusku. Přestože sousedi několikrát přivolali policii, ta se pokaždé odmítla případem zabývat nebo ho sepsat, jelikož Varlamov je v Rusku hokejovou celebritou.

„Policisté přijeli a dokonce si s ním potřásli rukama a přáli mu všechno nejlepší do další hokejové sezóny. A to předtím mluvili i s Vavriňukovou, jež na sobě měla modřiny," uvedl právník topmodelky.

Varlamov se k požadavku na odškodnění dosud nevyjádřil.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články