Hlavní obsah

Pittsburgh je v šoku, zásilku „Jágrů“ ukradli v Kalifornii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začalo to jako detektivka, pokračuje jako komedie. Hokejový klub z Pittsburghu odpoledne oznámil, že zásilku tisíců figurek Jaromíra Jágra, kterou měli dostat fanoušci na čtvrtečním duelu se San Jose, v Kalifornii někdo ukradl. Teď to ovšem vypadá na dobře promyšlenou PR akci Penguins.

Foto: Gene Puskar, ČTK/AP

Jaromír Jágr zažil v Pittsburghu nejúspěšnější časy v NHL.

Článek

„Byli jsme šokováni, že jsme se stali obětí krádeže nákladu. Na vyšetřování úzce spolupracujeme s místními a federálními úřady,“ uvedl za klub obchodní ředitel Kevin Acklin, který Jágra před pár týdny doprovázel při slavnostním ceremoniálu, při němž byl pittsburské legendě vyvěšen dres s číslem 68 pod strop arény.

Jágr je v Pittsburghu i nyní a okamžitě se vydal na záchrannou misi. „Připoutej se, zlato. Pojďme najít tvé kamarády!“, říká ve vtipném klipu své figurce Jágr, který na Instagram napsal, že bobbleheads se vrátí. „FBI už na tom pracuje a já jsem se rozhodl, že je pomůžu najít.“

Penguins původně oznámili, že jejich zásilka nebyla doručena podle dohodnutého termínu.

„Je to nešťastné vůči Jaromírovi, který bude v aréně přítomen jako náš host. Ale věříme, že se tuto krádež podaří vyřešit. A Jágrovy cenné figurky budou doručeny do těch pravých rukou, tedy našim fanouškům,“ prohlásil Acklin. Pokud se do toho vložilo číslo 68, náprava by měla být zjednána rychle.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.