Hlavní obsah

Plzeň se chystá na hokejový svátek. Francouz veze Stanley Cup!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je v plném proudu, ale Česko se může těšit na velký hokejový svátek. V pátek 22. července zavítá do Plzně jedna z nejslavnějších sportovních trofejí světa, hokejový Stanley Cup. Pohár pro vítěze NHL tam na jeden den přiveze plzeňský rodák Pavel Francouz, který slavil v zámoří triumf s Coloradem Avalanche. „Bude to výjimečný zážitek. Pohár chci ukázat rodině a kamarádům, ale pochopitelně i co největšímu počtu fanoušků," těší se na speciální den dvaatřicetiletý gólman. S příznivci se potká na nádvoří Plzeňského Prazdroje od 13 do 16 hodin.

Foto: Geoff Burke-USA TODAY Sports, Reuters

Vrchol hokejové kariéry. Pavel Francouz se Stanleyovým pohárem nad hlavou.

Článek

„Každým dnem mi sice přibývá povinností a příprav s akcí spojených, ale já si to užívám. Jsem rád, že budu slavit s fanoušky právě v pivovaru, který k Plzni neodmyslitelně patří. A rád bych pohár na místo dovezl historickým americkým džípem, protože i tento symbol mám s naším městem spojený. Těším se, že se potkám s velkým množstvím fanoušků," uvádí v tiskové zprávě pro média Francouz.

Má se na co těšit, pořadatelé akce pro něj chystají řadu překvapení. „Je pro nás ctí, že se slavný Stanley Cup fanouškům představí právě na půdě plzeňského pivovaru. Věříme, že mu k úžasnému sportovnímu úspěchu přijde pogratulovat velké množství fanoušků," říká Ladislav Kolář, manažer sponzoringu Plzeňského Prazdroje.

„Naším cílem není sterilní slavnost, ale živé odpoledne pro všechny sportovní nadšence. Chceme společně oslavit výjimečný úspěch výjimečného sportovce. Těšíme se na povedenou akci, Plzeň má koneckonců díky úspěchům svých sportovních týmů s podobnými eventy poměrně dost zkušeností," usmívá se David Trávníček ze společnosti SPORT INVEST, která Pavla Francouze zastupuje a zároveň organizačně celou páteční událost zaštiťuje.

Na místě nebude chybět také speciální merchendising s tematikou Stanley Cupu a také možnost pořízení fotky se slavným pohárem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články