Hlavní obsah

Pocta české legendě! V Kanadě vyrábějí Jágrův ležák

St. Jacobs

Jen si to představte! Sledujete v pohodlí domova zápas NHL, na ledě řádí Jaromír Jágr a vy k tomu popíjíte pivo „stejné značky“. Nebylo by to stylové? Fanoušci v kolébce hokeje nyní mohou ochutnat ležák, který po slavné 68 pojmenovala společnost The Block Three Brewing Company sídlící v provincii Ontario, informuje server nhl.com. Na štítku láhve s pěnivým mokem je vyobrazen právě český útočník Floridy.

Foto: Sport.cz

V Kanadě vyrábějí ležák pojmenovaný po Jaromíru Jágrovi.

Článek

Minipivovar založili v roce 2013 čtyři hokejoví příznivci a aktuální výrobek Jaromir Czech Jagr v limitované edici pojmenovali po nejslavnějším českém hráči, jenž se ve 44 letech chystá už na svoji 23. sezónu v zámoří.

„Jsme fanoušci hokeje, to jméno nás hned tak nějak samovolně napadlo," vypráví jeden ze zakladatelů firmy Graham Spence. Chuť piva i práci designéra Zaka Hannaha prý fandové chválí, jedinou výtkou údajně je, že pivo má jen 5 procent alkoholu.

„Myslím, že je to jediná stížnost, kterou jsme zatím zaslechli, že pivo nemá 6,8 procenta," dodává Spence s odkazem na číslo dresu 68, který Jágr obléká.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.