Hlavní obsah

Přišel jsem o Barbie, zlobil se lyžař Pastrňák na novináře

Stres z výjimečného zápasu pod širým nebem? Tak to ani náhodou. Hokejisté Bostonu přijeli na bitvu s Philadelphií fantasticky naladění a byli samá legrace. Vymódění v oblečcích z devadesátých let minulého století poutali pozornost a vidět pak byli i na ledě, kde spláchli soupeře 7:3. Český útočník David Pastrňák byl jako autor hattricku ústřední postavou. Když po utkání poskytoval rozhovor, měl na sobě lyžařské brýle a hodně škádlil zástupce médií.

Foto: twitter @lbrabec

David Pastrňák patřil mezi hlavní hvězdy

Článek
Fotogalerie

To tu ještě nebylo. Hokejisté Bostonu dorazili na zápas v lyžařském oblečení z 90. let. "Byl to Bergyho (kapitána Patrice Bergerona) nápad. Líbil se nám, tak jsme se přidali. Už jen to, jak jsme oblečení sháněli, byla legrace," vysvětlil Pastrňák. Pro něj to musela být pořádná švanda, vždyť se narodil až v roce 1996 a nejspíš ani netušil, jaká móda se tehdy nosila.

Legraci nepokazil a užíval si chvíle slávy. V utkání nastřílel hattrick a po utkání musel povinně před novináře. Dostavil se nečekaně v lyžařských brýlích, médiím ale záhy vysvětlil proč. „Poslouchali jsme v kabině Barbie Girl a tančil jsem s nimi. Zničili jste to, když jste si mě zavolali, abych vám odpovídal na otázky. Přišel jsem o tu píseň," zlobil se naoko.

"Věděli jsme, že si to tady užijeme. Jakmile se ale vhodil puk na led, soustředili jsme se jen na zápas, a abychom si z něj odvezli dva body," podotkl autor hattricku a největší hvězda zápasu.

Reklama

Související témata: