Hlavní obsah

Provokace, jak má být! Fanoušek si rýpl do slavného rivala

Praha

Hokejové bitvy mezi Pittsburghem a Washingtonem nejsou jen souboje Ovečkina s Crosbym. Obrovská rivalita panuje i mezi fanoušky obou slavných klubů. Naposledy si do Tučňáků rýpl Sampson Coe, velký fanda Capitals, čehož si všiml i renomovaný list The Washington Post.

Foto: Profimedia.cz

Mezi Pittsburghem a Washingtonem panuje v NHL velká rivalita. Na snímku kapitáni obou týmů Sidney Crosby (vlevo) a Alexander Ovečkin.

Článek

Vtípky, narážky či různé provokace jsou koloritem všech fanouškovských táborů napříč sporty. Rivalita mezi Penguins a Capitals však patří mezi ty vyostřenější, a tak každý vtípek má přece jen větší rozměr. Přesně jako Coeův fór.

„Cestoval jsem do Antarktidy jen proto, abych tučňákům osobně připomněl, že jsme my (Capitals) získali pohár!" napsal Coe na Facebook.

Zároveň však připustil, že cestu na Antarktidu plánoval ještě předtím, než Washington s dvěma Čechy (Jakubem Vránou a Michalem Kempným) v sestavě vyhrál poprvé v klubové historii Stanleyův pohár.

„Plánovat něco takového musíte dlouho dopředu, proto jsme tento výlet rezervovali mnohem dřív, než chlapci vyhráli Stanley Cup."

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články