Hlavní obsah

Skandál! Rapper si užíval s partnerkou během zápasu. Nebo ne? NHL stahuje důkazy

Hokejisté Floridy v úterý na svém ledě přivítali Vancouver a klub do hlediště pozval amerického rappera známého jako Kodak Black. Panteři několikrát jeho přítomnost oslavovali na kostce nad hrací plochou, fotografie s ním sdíleli na sociálních sítích, ale s tím, co nastalo pak, se rozhodně chlubit nechtěli. Záběry rappera s partnerkou, na kterých se údajně oddávají sexuálním hrátkám přímo v hledišti, se však šíří po sociálních sítích, i když se tomu liga snaží zabránit.

Foto: Lynne Sladky, ČTK/AP

Rapper Kodak Black (vlevo) na zápase Floridy s Vancouverem.

Článek

Klub Florida Panthers byl nadšený z přítomnosti známého rappera Kodaka na zápase s Vancouverem a jeho fotografie s partnerkou či kolegyní známou jako Essence sdílel na oficiálních účtech na sociálních sítích.

Jenže po skandálu, který vyvolalo teď již virální video, jako by se po fotkách slehla zem. Jeden z fanoušků totiž zachytil rappera ve skyboxu nedaleko zástupců vedení Panthers, včetně generálního manažera Billa Zita a Roberta Luonga, jak si užívá se svou partnerkou. Nebo to tak alespoň na první pohled vypadalo. Jenže mnohdy věci nejsou takové, jaké se na první pohled zdají.

Rappeři jsou často hodně kontroverzní osobnosti a jinak tomu není ani u Kodaka. Takže neodolal pokušení si z přítomných trochu vystřelit. Na jiném záběru je totiž vidět, že partnerka před ním pouze „twerkuje."

Tak či tak, pozdvižení video rozhodně vyvolalo. Florida nakonec zvítězila nad Vancouverem 5:2 a vylepšila si bilanci na domácím ledě na 19 výher a tři porážky.

Reklama

Související témata:
Kodak