Hlavní obsah

Úsměvný moment v NHL. Úvodní buly vhodila opice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisté Anaheimu zvítězili v nočním zápase NHL doma nad Detroitem 4:3 po samostatných nájezdech. Výraznou měrou přispěl k vítězství při svém debutovém startu v zámořské soutěži český gólman Lukáš Dostál. Mezi střelce se zapsal další Čech Filip Hronek. Zápas byl zajímavý ale i díky netradičnímu úvodnímu vhazování, o které se postarala opice.

Foto: @AnaheimDucks, Twitter

Opička The Rally Monkey vhodila úvodní buly zápasu NHL.

Článek

Opička, známá jako The Rally Monkey, je neoficiálním maskotem sousedního baseballového týmu LA Angels. V rámci spolupráce Ducks s tímto klubem se každoročně pořádá tzv. Angels Night, při které si fanoušci mohou koupit speciální edice suvenýrů s motivy jak hokejového, tak baseballového týmu.

Malému primátovi byl svěřen důležitý úkol - měl vhodit úvodní buly zápasu. Svého úkolu se opička zhostila dokonale. Nejprve zamávala zaplněné hale, poté vzala puk, chvíli se rozmýšlela, zda nebude lepší se svou kořistí utéct, ale poté kotouč neomylně vhodila mezi hokejky Dylana Larkina a Ryana Getlafa a sklidila potlesk.

Opička přinesla Anaheimu v zápase štěstí. Ducks zvítězili, i díky skvělému výkonu českého gólmana Lukáše Dostála, 4:3 po nájezdech.

Reklama

Související témata: