Hlavní obsah

V NHL je rušno, přijde největší senzace?! Klubům se nabízí Jaromír Jágr, zadal neodolatelný inzerát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má před sebou nenáviděnou letní přípravu, kterých ve své bohaté kariéře zažil už nepočítaně, přesto hrajícího majitele hokejového Kladna Jaromíra Jágra dobrá nálada neopouští. Tentokrát padesátiletý nestor ukázal smysl pro humor v souvislosti s trhem volných hráčů v NHL, který se otevřel ve středu v 18 hodin SELČ.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr.

Článek

Útočník Pavel Zacha zamířil z New Jersey do Bostonu, forvard Dominik Kubalík z Chicaga do Detroitu, dvojnásobný vítěz Stanley Cupu Jan Rutta zase mění Tampu Bay za Pittsburgh a brankář David Rittich Nashville za Winnipeg. A kam poputuje obránce Kempný? To je jen letmý výčet českých hráčů, kteří by se v blízké době mohli v zámoří stěhovat nebo už je ve středu výměna potkala.

A pak je tu jeden padesátník, jenž poslední zápas v nejslavnější hokejové lize světa odehrál 31. prosince 2017, vlastního agenta nemá, takže se zájemcům o své služby musí sám připomínat...

Ano, je jím jistý Jaromír Jágr; nejproduktivnější Evropan v dějinách NHL, pětinásobný vítěz Art Ross Trophy, jedné Hart Trophy a dvou Stanley Cupů... Nově i inzerent...

„Generální manažeři klubů NHL - já jsem taky volný hráč, znovu. 192 centimetrů, 120 kilo... 50 let, pomalý, ale silné a šikovné ruce. Můžu nabídnout zkušenosti a rád hraju jen domácí zápasy. Zavolejte mi kdykoliv," vtipkuje Jágr na svém twitterovém účtu.

„Také jako majitel hokejového klubu v české lize hledám obránce k podpisu smlouvy. Bez legrace," zakončuje Jágr a poukazuje na fakt, že kádr Rytířů pro extraligový ročník ještě zdaleka není kompletní.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr.

Jenže bude na kladenské soupisce i on sám? Co když jeho neodolatelný inzerát zabere a on dostane šanci rozšířit v NHL sbírku 1921 kanadských bodů?

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články