Hlavní obsah

Výlet do Aspenu se zvrhnul. Spolumajitel Coyotes škrtil manželku, NHL ho suspendovala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cesta do oblíbeného zimního letoviska ve Skalnatých horách se vůbec nevydařila. Andrew Barroway, menšinový majitel klubu NHL z Arizony, kde chytá český gólman Karel Vejmelka, byl v Aspenu zatčen kvůli násilí vůči vlastní manželce. Tu pod vlivem alkoholu napadl v hotelovém pokoji.

Situace českých gólmanů v NHL, příspěvek z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

Sedmapadesátiletý Barroway podle policie svou ženu škrtil a čelí obvinění z trestného činu ublížení na zdraví. Podle deníku Aspen Daily News se manažer hedgeového fondu pohádal se svou ženou v hotelu Limelight. Situace se následně vyhrotila a personál vzhledem k míře konfliktu přivolal policii.

Barroway strávil noc ve vězení, než složil kauci, a nyní mu hrozí zákaz kontaktu s manželkou i suspendace z vedení Coyotes, v němž má většinový podíl miliardář Alex Meruelo.

Foto: NHL

Spolumajitel Arizony Coyotes Andrew Barroway.

"Jsme si vědomi obvinění týkajícího se pana Barrowaye a ve spolupráci s NHL shromažďujeme další informace. Až jich budeme mít dostatek informací, připravíme odpovídající reakci. Dokud nebude vyšetřování ukončeno, nebudeme se k tomu dále vyjadřovat," oznámil klub z Arizony. NHL Barrowaye suspendovala na dobu neurčitou.

Podle zjištění Aspen Daily News měla Barrowayova manželka modřiny na nohách a krev na rukou. Jejímu partnerovi bylo umožněno z města odcestovat, ale v dubnu se má vrátit k soudu.

Pokud by byl uznán vinným a putoval do vězení, nebyl by prvním majitelem klubu NHL, jenž by skončil za mřížemi. V roce 1996 získal nakrátko kontrolu nad New York Islanders John Spano, než se ukázalo, že je to bankovní podvodník.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články