Hlavní obsah

Vysmátý Pastrňák vyrazil s přítelkyní na basket a novináři se nestačili divit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeho Boston válí, v tabulce NHL aktuálně nenajdete výše postavený tým. A ve velké pohodě hraje i David Pastrňák, který vyšel bodově naprázdno v jediném z posledních jedenácti zápasů a v kanadském bodování soutěže mu za devět branek a 16 asistencí v 16 duelech patří čtvrtá příčka. Není divu, že 26letý český útočník oplývá výbornou náladou, což dokumentuje momentka z pondělního večera.

Foto: Profimedia.cz

David Pastrňák sleduje se svou přítelkyní Rebeccou Rohlssonovou utkání basketbalové NBA mezi Bostonem Celtics a Oklahomou City.

Článek

Pastrňák vyrazil se svou švédskou přítelkyní Rebeccou Rohlssonovou v Bostonu do TD Garden, ovšem nikoliv k dalšímu zápasu NHL, ale na utkání basketbalové NBA mezi Celtics a Oklahomou City. A přestože domácí v jednu chvíli prohrávali o patnáct bodů, nakonec triumfovali 126:122.

Po zápase se havířovský rodák dostal v útrobách stadionu k mikrofonům a nezklamal, když se vydával za jednoho z aktérů utkání na straně Celtics.

„Dali nám zabrat, myslím ale, že naši kluci zareagovali velmi dobře, zvlášť ve druhé polovině utkání," začal Pastrňák svou řeč, jako by se nechumelilo. Když pak po dalších větách skončil a pokládal mikrofon, okamžitě si dal k ústům druhý, který držel v levé ruce.

„Moc vám děkuji," převtělil se Pasta najednou do role novináře.

„Nemáte zač," odpověděl s mikrofony žonglující Pastrňák a rozesmál přítomné žurnalisty.

Reklama