Hlavní obsah

Z hokejové superstar řidičem! Fanoušci se nestačili divit

Anaheim

Příjemný šok zažili fanoušci Anaheimu. Možnost setkat se a prohodit pár slov se svým idolem měli před středečním zápasem NHL. Na stadion Honda Center je totiž svezla bývalá finská hvězda a člen Hokejové síně slávy Teemu Selänne.

Foto: Kirby Lee, Reuters

Teemu Selänne se chystá vhodit slavnostní buly před zápasem Anaheimu.

Článek

Když jedete na zápas Anaheimu vlastním autem, máte možnost se po zaparkování k hale svézt tzv. Ducksmobilem, za jeho volant v týdnu usedl právě Selanne.

„Tohle dělám ve svém volném čase," bavila finská sportovní legenda fanoušky. „Chtěl jsem sem nějaké šampaňské, ale řekli, že ne," pokračoval. „Měl byste na sebe dnes večer hodit dres," řekl Selännemu rozjařený fanoušek, jenž zřejmě odkazoval na zatím dost proměnlivé výsledky klubu.

Osmačtyřicetiletý Fin za Ducks naposledy nastoupil v sezoně 2013/14, právě v Anaheimu strávil největší část své bohaté kariéry, během níž v NHL odehrál 1451 zápasů, nastřílel 684 branek, což ho staví na 11. místo v historickém pořadí ligy, a přidal 773 asistencí. Na největší týmový úspěch dosáhl v roce 2007, kdy s kalifornským celkem dosáhl na Stanley Cup.

Druhý nejlepší evropský kanonýr (po Jágrovi se 766 brankami) se v Anaheimu ukázal u příležitosti oslav 25 výročí od založení klubu a vhodil slavnostní buly právě před středečním zápasem s Vancouverem, které Ducks vyhráli 4:3 po prodloužení. V pátek pak na tento úspěch navázali porážkou Edmontonu 2:1 po prodl.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články