Hlavní obsah

Euforii z obratu vystřídal strach. Mladí slovenští hráči měli vážnou autonehodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radost z obratu a vítězného utkání na půdě Košic vystřídal strach o život hráčů hokejbalového týmu Spišské Belé do 20 let. Někteří z nich se vraceli po utkání společně vlastním autem domů a měli nehodu. Dva mladíci byli vážně zranění a museli být převezeni do nemocnice. Podle lékařů jsou již mimo ohrožení života.

Foto: Hokejbalový klub MŠK Spišská Belá, Facebook

Hokejbalisté Spišské Belé. Ilustrační foto.

Článek

Hokejbalisté Spišské Belé do 20 let nevstoupili do utkání s Košicemi v 11. kole hokejbalové extraligy dobře. V 1. třetině prohrávali 0:2, poté se jim podařilo snížit a nakonec ve 3. třetině dokázali otočit utkání z 1:2 na 4:2. Obrat zařídil dvěma slepenými góly v poslední minutě Sebastián Kiska.

Euforii z vítězného zápasu však brzy vystřídal smutek a strach. „Někteří naši chlapci se rozhodli cestovat domů ze zápasu vlastním autem. V Košicích však měli těžkou dopravní nehodu, při které se vážně zranili dva z nich (Jozef P. a Sebastián K.)," uvedl klub v prohlášení na facebookových stránkách.

Oba hráči prý byli okamžitě převezeni do nemocnice a podle prvních informací od lékařů by už oba měli být mimo ohrožení života. „Hoši, jsme s vámi!!! Držíme vám palce, abyste zůstali na vítězné vlně – a že zvítězíte i nad zraněními, které po nehodě máte," stojí dále v prohlášení.

Reklama

  1 : 4 Slovensko - Česko 1 : 4 dohráno
20240427T14 : 00:00+0200
Slovensko vs. Česko
Slovensko vs. Česko
Slovensko
Česko
  Švédsko - Česko zítra 14 : 00
20240428T14 : 00:00+0200
Švédsko vs. Česko
Švédsko vs. Česko
Švédsko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články