Hlavní obsah

Expardubický gólman Hudáček zase baví fanoušky. Ve Švédsku lovil ryby hokejkou

Örebro

V minulé sezóně svými originálními pozápasovými děkovačkami, při kterých si hrál třeba na biatlonistu, bavil fanoušky Pardubic, nyní jimi hokejový brankář Július Hudáček dělá radost ve Švédsku. Konkrétně příznivcům Örebro, kterým se naposledy předvedl v pátek po výhře 2:1 po samostatných nájezdech nad Djurgaardenem.

Július Hudáček chytá ryby a jezdí na rolbě

 
Článek

Show gólmanů Örebro Hudáčka s Lundbergem

Šestadvacetiletý spoluhráč českého obránce Jakuba Krejčíka si po zvládnutých nájezdech vzal na ledovou plochu židli, na kterou usedl s hokejkou v rukách. Tedy s hokejkou... Hudáčkovi v té chvíli sloužila jako prut, se kterým se vydal lovit ryby.

Fanoušci byli u vytržení, tím však rodák ze Spišské Nové Vsi neskončil. Když totiž na led vjela rolba, Hudáček na ni vyskočil a fanouškům kynul na oslavu vítězství. „Inspiroval mě jeden český brankář, který to dělal v době, když chytal ve slovenské extralize. Chtěl jsem menší show odměnit naše skvělé fanoušky," uvedl v rozhovoru pro švédský deník Expressen.

Nebyl to první kousek, který si Hudáček pro příznivce Örebro přichystal. V listopadu si po triumfu nad Brynäs vzal na pomoc svého brankářského kolegu Henrika Lundberga a fanouškům předvedli skákání přes kozu, kterou na střídačku vždy dělal jeden z gólmanů (na záznam se můžete podívat v galerii u článku).

Reklama

Související témata: