Hlavní obsah

Jágr měl nehodu, srazil se s tramvají. Následně podepsal revers

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měl štěstí v neštěstí. Hrající majitel hokejového Kladna Jaromír Jágr měl ve středu v Praze autonehodu, když se se svým elektromobilem Kia s logem Rytířů srazil s tramvají. Zranění 50leté legendy nejen českého hokeje by naštěstí nemělo být vážné.

Video z nehody Jaromíra JágraVideo: Jiří Forman/aktunewscz

 
Článek
Fotogalerie

K nehodě došlo ve středu dopoledne v Plzeňské ulici poblíž motolské nemocnice. Na snímcích nehody jsou vidět promáčklé dveře řidiče, což by mohlo značit, že Jágr nedal tramvaji přednost.

Okolnosti nehody však policie teprve vyšetřuje. Na místě zasahovali záchranáři, kteří měli v péči jednoho zraněného. Jágr podle informací Sport.cz do nemocnice neodjel, má mít jen lehce poraněnou ruku.

Foto: Aktu.cz

Legendární český hokejista Jaromír Jágr ve středu havaroval v Plzeňské ulici v Praze.

„Muž po nehodě podepsal negativní revers s tím, že nepotřebuje převoz do nemocnice," řekla mluvčí záchranářů Jana Poštová serveru novinky.cz, podle kterých byl účastníkem havárie právě Jágr.

Sport.cz kontaktoval i zástupce kladenského klubu. O nehodě sice vědí, bližší podrobnosti ale dosud neznají. Na zaslanou sms zprávu zatím nereagoval ani samotný Jágr.

Reklama