Hlavní obsah

Jágr o nehodě, kterou způsobil: Myslel jsem si, že je to můj konec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Myslel jsem si, že je to můj konec.“ Takovými slovy komentuje Jaromír Jágr svou nehodu s tramvají, ke které došlo ve středu dopoledne v Plzeňské ulici v Praze. Legendární padesátiletý hokejista Kladna přiznává, že havárii způsobil on.

Video z nehody Jaromíra JágraVideo: Jiří Forman/aktunewscz

 
Článek
Fotogalerie

„Byla to moje chyba. Na Plzeňské jsem se snažil přejet z jednoho směru do druhého. Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já," píše Jágr na svých sociálních sítích.

Nehodu, při níž řídil svůj elektromobil Kia, odnesl podle informací Sport.cz jen lehčím poraněním ruky a nemusel do nemocnice.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

„Tramvaje jsem si všiml půl metru přede mnou, na poslední chvíli. Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochranou ruku a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu!" uvedl Jágr.

Foto: Aktu.cz

Legendární český hokejista Jaromír Jágr ve středu havaroval v Plzeňské ulici v Praze.

Jeho vůz má promáčknuté dveře u řidiče, podle Jágra ho jeho auto zachránilo. „Přesto, jak hrozivě to vypadalo, jsem (z vozu) vylezl bez zranění. Co je ale nejdůležitější, že se cestujícím v tramvaji nic nestalo. Tímto bych tuto smutnou událost zakončil. A děkuji všem za pochopení a také za pomoc těm, kteří na místě zasahovali," zakončil Jágr.

Reklama