Hlavní obsah

Je nádherný! Pastrňáka nadchnul jeho obraz, poputuje do dražby na charitativní účely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeho záliba v oblecích, klidně i výstředních a extravagantních, je známá. Na úterním křtu parfému Pasta 88 si český hokejový útočník David Pastrňák mohl prohlédnout svůj obraz, který namaloval Vlastimil Kvapil. A sedmadvacetiletý havířovský rodák uznal, že se dílo opravdu povedlo.

David Pastrňák na obraze. Jaká byla jeho první reakce, když ho viděl? Video: Sport.cz

 
Článek

„Jen na něm vypadám trošku smutný, já ale nikdy nejsem smutný," vtipkoval Pastrňák, když koukal na sebe na plátnu, ne němž mu k obleku ladil i stylový klobouk.

„Ne vážně, ten obraz je nádherný. Navíc na něm mám můj nejoblíbenější oblek, který mi vždycky nosí štěstí," usmál se útočník Bostonu, aby následně výtvor vlastnoručně podepsal na límec košile.

Foto: Michaela Feuereislová , Právo

Davidu Pastrňákovi se obraz líbil.

Obraz ale Pastrňákovi nezůstane. Naopak půjde do dražby při každoročním srpnovém charitativním golfovém turnaji pořádaným hokejovým týmem osobností HC Olymp Praha. Výtěžek poputuje na dobročinné účely.

David Pastrňák o dcerce, přemlouvání Davida Krejčího i o postu kapitána BostonuVideo: Sport.cz

Reklama

  Česko - Švýcarsko dnes 16 : 00
20240505T16 : 00:00+0200
Česko vs. Švýcarsko
Česko vs. Švýcarsko
Česko
Švýcarsko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.