Hlavní obsah

Legendární Jágr vyrazí s Rytíři ladit formu na Slovensko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři přípravné zápasy čekají hokejisty Kladna před baráží o udržení v extralize. Rytíři si dvakrát zahrají doma s Kolínem, následně je čekají dva přípravné duely na Slovensku. Ladit formu budou Jágr a spol. v Liptovském Mikuláši, kde nastoupí k zápasům 5. a 7. dubna. Informace potvrdil středočeský klub na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr z Kladna během utkání se Spartou.

Článek

Úkol mají Rytíři jasně daný - udržet se mezi českou hokejovou elitou. Zatím neznají soupeře, s kterým budou hrát klíčové duely, play off Chance ligy ještě neskončilo. To však nic nemění na tom, že chtějí být v optimální formě.

Klub odehraje dva přípravné duely s Kolínem (24.3. od 18:00 v Kolíně, 31.3. od 17:00 na 2. ploše ČEZ stadionu Kladno), pak vyrazí ladit formu na Slovensko, kde se utká s MHk 32 Liptovský Mikuláš (5. a 7. dubna). Tým z města ležícího v Liptovské kotlině pod Tatrami, který letos slaví 90. let od svého vzniku, také čeká na barážového soupeře.

Za slovenský klub hraje i dvojice bývalých hráčů Kladna, útočníci Marek Hovorka a Petr Obdržálek.

Reklama

Související témata: