Hlavní obsah

Rána přímo do srdce. Mladý ruský hokejista byl zavražděn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z oslavy 23. narozenin ruského hokejisty Romana Didura se během několika minut stala hrozivá tragédie. Oslavenec se v moskevské kavárně měl pohádat s jedním z návštěvníků, jenže hádka později přerostla ve fyzický konflikt, během kterého byl hokejista bodnut přímo do srdce. Zraněním na místě podlehl.

Foto: @moslenta, Twitter

Zavražděný hokejista Roman Didur.

Článek

Mladý hokejista Didur, který naposledy působil v klubu Gasoilers RGUNG Moskva v lize MSAHL2, slavil s kamarády své třiadvacáté narozeniny v jedné moskevské kavárně. Podle ruských médií se tam dostal do konfliktu s dalším hostem.

Během potyčky, která poté probíhala na ulici před kavárnou, byl Didur bodnut do hrudníku a nůž prošel přímo do srdce. Mladík, který ve své kariéře odehrál téměř dvě stě zápasů v různých věkových kategoriích, byl na místě mrtvý. Útočník z místa utekl, ale policie ho o pár hodin později dopadla.

Mělo by se jednat o 37letého majitele kavárny Armena Kujumdžiho, který byl obviněn z vraždy. Okolnosti incidentu se stále vyšetřují. Podle některých médií měla být rvačka způsobena nevhodným chováním hokejisty a jeho přátel, když se i přes opakovaná varování, snažili dostat zadním vchodem do jiného uzavřeného podniku.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko