Hlavní obsah

Smutná zpráva. Bývalý slovenský hokejista zahynul při autonehodě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenský hokej zasáhla smutná zpráva. V pouhých dvaadvaceti letech zemřel bývalý hráč Dolného Kubína Richard Had. Hokejista, který hrával i za mládežnické týmy Liptovského Mikuláše a Trnavy, zahynul při dopravní nehodě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Podle dostupných informací došlo k tragické dopravní nehodě, při které vyhasl život 22letého bývalého hokejisty Richarda Hada, nedaleko u obce Kraľovany. „Z doposud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde došlo ke srážce s protijedoucím nákladním automobilem s návěsem, které řídil 46letý řidič," uvedl v prohlášení pro agenturu TASR mluvčí žilinské policie Radko Moravčík.

U řidiče kamionu dechová zkouška neprokázala alkohol v krvi, u hokejisty byla nařízen pitva. „Další okolnosti a příčiny vzniku nehody jsou předmětem vyšetřování," dodal Moravčík.

Had se narodil v Dolném Kubíně, kde začínal s hokejem. Poté si vyzkoušel působení i v mládežnických týmech Liptovského Mikuláše a Trnavy. Kariéru ukončil předčasně před dvěma lety.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
  5 : 1 Česko - Rakousko 5 : 1 dohráno
20240418T17 : 10:00+0200
Česko vs. Rakousko
Česko vs. Rakousko
Česko
Rakousko