Hlavní obsah

Varaďa kývnul kamarádovi, v úterý už byl na tréninku. Destinace je velmi překvapivá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od dubna loňského roku, kdy v extralize dovedl hokejisty Třince k mistrovskému hattricku, nikde netrénoval. V záři i díky ikoně Devils a svému příteli Patriku Eliášovi absolvoval stáž v New Jersey, o dva měsíce později už to vypadalo, že po Pavlu Paterovi převezme Spartu, ta však na poslední chvíli cukla a sáhla po Miloslavu Hořavovi. Nyní se Václav Varaďa objevil na ledě. Na místě, kde by ho čekal jen málokdo... Na tréninku druholigového Tábora.

Foto: http://www.hctabor.com/

Václav Varaďa na tréninku hokejistů Tábora.

Článek

Jihočeští hokejisté, jimž v tabulce nadstavby skupiny Západ třetí nejvyšší soutěže patří čtvrté místo, čekal před úterním tréninkem na středeční zápas na ledě pražské Kobry solidní šok.

Jistě při příchodu do šatny museli koukat, když v ní uviděli jednoho z nejlepších tuzemských trenérů současnosti...

Jak se Varaďa v Táboře ocitl? Může za to jeho kamarád a toho času generální manažer táborských hokejistů Aleš Krátoška. Ten navíc v prosinci po odvolání Radka Bělohlava dočasně převzal mužstvo jako trenér a minulý týden bylo oznámeno, že jím zůstane až do konce sezony.

Foto: http://www.hctabor.com/

Václav Varaďa kývl na krátkodobou spolupráci svému kamarádovi Aleši Krátoškovi.

S Varaďou je pojí nejen přátelský vztah, hodně toho spolu zažili i na střídačce. Mezi lety 2018 až 2020 dělal Krátoška Varaďovi asistenta u reprezentační dvacítky. Stejně to měli rozdělené i v minulé sezoně na střídačce nakonec zlatých třineckých Ocelářů.

Nyní Krátoška oslovil Varaďu s nabídkou krátkodobé spolupráce pro Tábor. Jak dlouho bude trvat?

Reklama

Související témata: