Hlavní obsah

Hokejový svaz bude jednat o Hadamczikovi

PRAHA

Na pondělním zasedání výkonného výboru Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) by se mělo rozhodnout, zda bude u národního týmu pokračovat jeho dosavadní trenér Alois Hadamczik. Kouč, jenž s reprezentací získal bronz na ZOH v Turíně a stříbro na MS v Rize, se ještě před jednáním sejde se svazovým předsedou Vratislavem Kulhánek, s nímž bude jednat o své budoucnosti.

Článek

"Předložím mu nabídku a bude záležet na tom, zda pro něj bude zajímavá a akceptovatelná, či nikoliv," řekl Kulhánek s tím, že svaz má zájem na tom, aby současný trenér u mužstva zůstal. "Hadamczik byl do určité míry úspěšný a není důvod, aby nepokračoval," dodal Kulhánek.

Další akce čeká české hokejisty až na přelomu srpna a září, kdy se národní tým sejde před úvodním turnajem seriálu Euro Hockey Tour. Kouč Hadamczik má podle svých slov i jiné nabídky, a proto chce mít jasno o své trenérské budoucnosti co nejdříve.

"V případě, že nebude chtít za podmínek, které mu nabízíme, pokračovat, nepřijde o další nabídky. Nechceme mu bránit v jiném angažmá," uvedl šéf svazu Kulhánek.

Reklama