Hlavní obsah

Reprezentace pod Rulíkem se poprvé představí doma. Startuje prodej vstupenek na zápas s Finy v O2 areně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třemi výhrami a celkovým triumfem na turnaji Karjala fanoušky namlsali, předvedenou atraktivní hrou ještě víc. Už za necelý měsíc čekají českou hokejovou reprezentaci Švýcarské hry, v rámci nichž navíc odehraje první zápas proti Finsku 14. prosince v pražské O2 areně. Vstupenky jdou do prodeje už ve čtvrtek 16. listopadu v 16 hodin a dá se čekat, že o premiérový zápas týmu trenéra Radima Rulíka v domácí prostředí bude mezi lidmi velký zájem.

Foto: Emmi Korhonen, ČTK/AP

Čeští hokejisté po výhře nad Finskem na turnaji Karjala.

Článek

Vstupenky se prodávají ve třech kategoriích. Cena ve spodním patře libeňské areny je nastavena na 690 korun, za sedadlo ve 4. patře si divák zaplatí 390 korun či 290 korun pro posledních pět řad. Lístky se dají zakoupit v sítích Ticketportal a Ticketmaster, maximálně jich lze pořídit deset na osobu a platební kartu.

„Domácí zápas proti Finsku je pro české fanoušky jedinečnou možností. Půjde o poslední utkání v O2 aréně před domácím mistrovstvím světa. Utkání navíc chceme pojmout nejenom jako sportovní událost, ale i jako show pro fanoušky. Věříme, že atmosféra v hale bude skvělá,“ říká svazový marketingový a obchodní ředitel Ondřej Šnaidauf.

Sestřih utkání turnaje Karjala Finsko - ČeskoVideo: Český hokej

Po zápase s Finskem se národní tým přesune do hlavního dějiště turnaje Curychu, kde v sobotu 18. prosince nastoupí proti Švýcarům a o den později proti Švédům.

Za mantinelem: O Rulíkově filosofii, kterou hráči přijali za svou a hokej zase všechny bavilVideo: Sport.cz

Reklama

  Švédsko - Česko dnes 14 : 00
20240428T14 : 00:00+0200
Švédsko vs. Česko
Švédsko vs. Česko
Švédsko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články