Hlavní obsah

Z hokejové reprezentace vypadli zranění Doudera, Vitásek a Kousal

Trenér české hokejové reprezentace Miloš Říha se bude muset na nadcházejícím turnaji Channel One Cup obejít bez zraněných obránců Milana Doudery, Ondřeje Vitáska a útočníka Roberta Kousala. Nahradí je beci Tomáš Kundrátek z Třince s Adamem Poláškem z Nižněkamsku, místo Kousala na na druhé akci seriálu Euro Hockey Tour představí jeden z trojice náhradníků Ondřej Beránek, Radan Lenc, Patrik Zdráhal.

Foto: Ondřej Deml, ČTK

Trenér hokejové reprezentace Miloš Říha na nominační tiskové konferenci před turnajem Channel One Cup.

Článek

Říha již po čtvrteční nominaci avizoval, že na pondělním srazu by se k mužstvu měli připojit i náhradníci, mezi kterými figurovali karlovarský Beránek, liberecký Lenc i Zdráhal z Vítkovic.

"Vezmeme si je všechny do kempu, budeme s nimi pracovat. A pokud nám vydrží sestava, kterou jsme určili, pak je teprve budeme uvolňovat domů. V nominaci jsou kluci, kteří ještě hrají v pondělí a ve středu," řekl tehdy reprezentační kouč.

Národní tým se bude v domácím prostředí připravovat do středy, kdy odletí do Finska. Do turnaje vstoupí ve čtvrtek 13. prosince v 17:30 v Tampere soubojem s domácí reprezentací. Po přesunu do Moskvy v sobotu od 13:45 změří síly s Ruskem a v neděli v poledne nastoupí proti Švédsku.

Reklama

Související témata: