Hlavní obsah

Česká hymna i Michal David v procítěném podání hokejového fanatika Hrouzka. Co dál nabídne nový díl seriálu Lajna?

Hokejový trenér Hrouzek jede do Prahy na talkshow. Jak se zvládne vypořádat s moderátorkou Solenou? Sledujte v neděli od 20:30 další díl komediálního seriálu z hokejového prostředí Lajna. Jako ochutnávku nabízíme sestřih hlášek z 5. epizody s názvem Talkshow.

Talkshow | Podívejte se na hlášky ze 5. dílu seriálu LajnaVideo: Stream.cz

 
Článek

Seriál scénáristy a dramaturga Petra Kolečka sledujte každou neděli od 20:30 na Stream.cz a Televizi Seznam. Všechny odvysílané epizody si pak můžete pustit v archivu pořadu na Stream.cz.

Po osmi dílech první řady seriálu, ve kterém exceluje Jiří Langmajer v roli bývalého hokejisty a trenéra Luboše Hrouzka, bude v průběhu roku 2019 následovat pokračování Lajna 2.

Pravda | Podívejte se na hlášky ze 4. dílu seriálu LajnaVideo: Stream.cz

V první řadě Lajny má elitní hokejový kouč Luboš Hrouzek, olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL, před rozvodem s manželkou Helenou, a hlavně se rozchází také se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodne se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal... V Havířově! A nejede tam rozhodně sám. Chce v Havířově stvořit novou hokejovou legendu - svého syna, Hrouzka juniora. Jméno Hrouzek totiž nikdo nikdy na dres azbukou nenapíše. Jméno Hrouzek patří na dres NHL!

Láska | Podívejte se na hlášky ze 3. dílu seriálu LajnaVideo: Stream.cz

Vedle Jiřího Langmajera hrají Zdeněk Piškula, Norbert Lichý, Hana Vagnerová, Petra Špindlerová, Pavla Dostálová nebo Marek Taclík.

Podívejte se na teaser k první řadě seriálu LajnaVideo: Stream.cz

Jak naladit Televizi Seznam?
Vysílání Televize Seznam naladíte v celoplošném multiplexu 3, který pokrývá 95,7 % území České republiky, a v Přechodové síti 12. Diváci najdou Televizi Seznam i v nabídce poskytovatelů satelitního televizního signálu DIGI TV, T-Mobile TV, Skylink či poskytovatele kabelového televizního vysílání UPC. Spektrum doplňuje několik desítek IPTV/OTT poskytovatelů, kteří umožňují televizní signál šířit přes internet (DIGI TV, T-Mobile TV, KUKI, Sledovanitv.cz, O2TV a další).

Reklama