Hlavní obsah

Přestup roku! Lajna míří na Seznam, Stream.cz připravuje druhou sérii

Praha

Od 13. ledna se diváci Stream.cz a Televize Seznam mohou každou neděli těšit na příval jadrného humoru hokejového trenéra Luboše Hrouzka v podání Jiřího Langmajera. Osmidílný komediální seriál z pera scenáristy a dramaturga Petra Kolečka koupila internetová jednička od platformy Obbod. Aktuálně Stream.cz dotočil pokračování seriálu Lajna 2, které divákům přinese v průběhu roku.

Seriál Lajna míří do Televize Seznam a na Stream.czVideo: Stream.cz

 
Článek

Stream.cz chystá pro diváky v novém kalendářním roce několik novinek z hrané tvorby a prvním seriálem, který Stream.cz a zároveň Televize Seznam bude vysílat každou neděli od 13. ledna ve 20:30 hodin bude Lajna.

„Se seriálovou tvorbou budeme v novém roce startovat už v lednu, protože toho pro naše fanoušky chystáme hodně. Na jaře se mohou těšit na tři seriály, a kromě již oblíbených stálic v krátkých pořadech, přibude i několik zajímavých novinek a formátů. V novém roce se mohou těšit i na novou One Man Show a bude pokračovat pořad Kazma v práci," říká ředitel obsahu Seznam.cz Igor Kalaš.

V první řadě seriálu Lajna má elitní hokejový kouč Luboš Hrouzek, olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL, před rozvodem s manželkou Helenou, a hlavně se rozchází také se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodne se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal... V Havířově! A nejede tam rozhodně sám. Chce v Havířově stvořit novou hokejovou legendu - svého syna, Hrouzka juniora.

„Lajna se zařadila během krátké doby se svými hláškami mezi kultovní seriály, proto když se naskytla možnost získat práva na první sérii a druhou sérii už vyrábět přímo v naší produkci, rádi jsme ji využili. Seriál svým charakterem, stopáží, která přesahuje dvacet minut, a poetikou má ambice být skvělým obsahem jak v on-linu, tak v televizi," říká Daniel Strejc, šéf hrané tvorby Stream.cz.

Jak naladit Televizi Seznam?
Vysílání Televize Seznam naladíte v celoplošném multiplexu 3, který pokrývá 95,7 % území České republiky, a v Přechodové síti 12. Diváci najdou Televizi Seznam i v nabídce poskytovatelů satelitního televizního signálu DIGI TV, T-Mobile TV, Skylink či poskytovatele kabelového televizního vysílání UPC. Spektrum doplňuje několik desítek IPTV/OTT poskytovatelů, kteří umožňují televizní signál šířit přes internet (DIGI TV, T-Mobile TV, KUKI, Sledovanitv.cz, O2TV a další).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články