Hlavní obsah

Medaile českým hokejistům na MS dvacítek necinkne, tuší expert v zámoří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejové mistrovství světa hráčů do 20 let ještě nezačalo, prognózy pro český výběr ale v zámoří moc příznivé nejsou. Podle hokejového experta TSN Craiga Buttona českým mladíkům na šampionátu, který odstartuje 26. prosince v Edmontonu a Red Deeru, medaile znovu necinkne. Jejich konečnou pak bude čtvrtfinále. Ze zlatých medailí se prý budou radovat mladí Kanaďané.

Foto: Hockey Russia

Ruská dvacítka během přípravy na MS. Podle experta TSN právě Rusové zhatí české naděje na medaile.

Článek

Renomovaný expert pasuje české mladíky ve skupině A na konečné třetí místo, což zaručuje svěřencům kouče Karla Mlejnka účast v play off. Češi prý za sebou ve skupině nechají nejen outsidera z Rakouska, ale i reprezentaci Německa. Následné čtvrtfinále ale bude pro české mladíky konečnou, podle předpovědi experta tam narazí na výběr Ruska, které duel vyhraje.

Button odhaduje, že se ve finále šampionátu Kanada zvítězí nad USA, v boji o bronz pak mladí Rusové zvítězí nad Švédskem.

Foto: repro TSN

Hokejové mistrovství světa hráčů do 20 let ještě nezačalo, prognózy pro český výběr ale v zámoří moc příznivé nejsou. Ve skupině A skončí na třetím místě.

Světový šampionát hráčů do 20 let začne 26. prosince, Česko se v základní skupině A v Edmontonu utká s Kanadou, Německem, Finskem a Rakouskem.

Foto: repro TSN

Hokejové mistrovství světa hráčů do 20 let ještě nezačalo, prognózy pro český výběr ale v zámoří moc příznivé nejsou. Na medaile prý bude muset opět zapomenout.

Reklama

Související témata: