Hlavní obsah

Bitva o čtvrtfinále je tady! Sledujte přímé přenosy všech zápasů předkola na TV Tipsport!

Konečně! Tipsport extraliga otevírá brány play off. V předkole vyřazovacích bojů si to Zlín rozdá s Třincem a chomutovští Piráti s Kometou Brno. Sledujte kompletní program předkola v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

Bitva o čtvrtfinále je tady! Sledujte přímé přenosy všech zápasů předkola na TV Tipsport!

Článek

Na to, že si Oceláři zahrají předkolo play off, by si před sezónou vsadil málokdo. Hvězdný tým ale po nepovedené sezóně musí čelit tomu nejméně příjemnému soupeři. Se Zlínem se totiž v play off potkali šestkrát a ani jednou nepostoupili. Svěřenci kouče Vlacha navíc ukončili základní část v parádní formě a máme tu po startu ligy nepředstavitelnou věc. Sázkařská důvěra je v tomto souboji totiž rozdělena přesně na polovinu mezi Zlín v kurzu 1,82:1 a Třinec v kurzu 1,88:1.

Piráti doma zaúřadují a Kometu pošlou ven

V druhém souboji hraje Chomutov s Kometou a největší sázkařská komunita jasně věští, že Piráti promění výhodu domácího startu v hladký postup. Na postup týmu kouče Růžičky sází v kurzu 1,64:1 91 % tipérů a sázkař kumar97 ve své analýze dodává: „Tyhle týmy proti sobě vyhrávají letos jen doma, a když hraje Chomutov o zápas doma víc, tak to jsou jednoduché počty."

Všechny přenosy z play off si samozřejmě můžete vychutnat živě a v plném rozlišení na jediném místě, na TV Tipsport!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.