Hlavní obsah

Dupinsonův milion a TomFatova plachtička

Sázkaři Tipsportu se opět činili. V parádním světle se ukázal dupinson, který ještě v srpnu loňského roku poslal do hry tip na mistrovskou korunovaci Plzně v elitní fotbalové lize v kurzu 20. Nejprve za 10 tisíc korun a o pár dní později dokonce za 50 tisíc!

Foto: Tipsport

Dupinsonův milion a TomFatova plachtička

Článek

Velkou radost měl i TomFat, jehož akovka o 12 dějstvích z fotbalů, hokejů a esportu si rovněž poradila se všemi nebezpečími a doplula do zdárného konce! Chcete také zazářit v největší komunitě sázkařů? Založte si účet u Tipsportu, vsaďte si, sledujte tisíce přenosů živě na TV Tipsport a získejte 500 Kč zdarma na první sázky.

Mistrovský titul v první české fotbalové lize ukořistila Plzeň. S něčím takovým loni v létě moc lidí nepočítalo a bookmakeři nebyli výjimkou. Našli se ovšem i tací, kteří měli o triumfu Západočechů předem jasno. Jedním z tipérů s čichem na výsledek je i dupinson, jenž koncem srpna ukázal na korunovaci FCVP v kurzu 20 a podpořil to obřím vkladem ve výši 10 000 Kč. O pár dní později ještě výrazně přitlačil a naložil tiket za 50 tisíc korun! V tomto případě je matematika jednoduchá. Nyní už může přemýšlet, jak naloží s balíkem 1 200 000 Kč!

Trefený kurz 242,5

Velkou radost má i TomFat, který zvolil zcela jinou strategii. Druhou květnovou neděli nasázel do akovky tucet příležitostí. Vybíral v Premier League či na scéně elitní české fotbalové ligy. Nepohrdl ani světovým šampionátem v hokeji nebo PGL Majorem v Antwerpách, což je turnaj v populárním esportovém titulu CS:GO. Celkový kurz 242,5 osolil za 699 Kč a čekal, jestli bude úspěšný. V sobotu po obědě bylo jasno. Dánové smázli Kazachstán a na výhru ve výši 169 333 Kč dali vítězné razítko.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.