Hlavní obsah

HET liga plná hvězd startuje. Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si!

Kdo je favoritem na titul v hvězdami nabité lize? Dokáže Slavia obhájit loňský triumf? Jak si povedou nováčci Baník a Sigma? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Sport.cz

HET liga plná hvězd startuje. Sledujte všechny zápasy živě a vsaďte si!

Článek

Taková sezóna tady už dlouho nebyla. Do Slavie přestoupil kapitán Zenitu Petrohrad Danny, kapitán ukrajinské repre Ruslan Rotaň, nebo Halil Altintop. To nenechalo chladné ani tipéry, když sešívané posílá za obhajobou titulu přes 52 % borců v kurzu 2,25:1.

Nabitá Sparta a kdo dál?Sparta nezůstala pozadu. Rudý dres oblékne hvězdný kanonýr Marc Janko, stoper Galatasaraye Semih Kaya nebo izraelský forvard Tal Ben Haim. Napěchovaná soupiska posílená ještě o kapitána francouzského Lille, Ria Mavubu, si vysloužila důvěru 30 % tipérů v kurzu 2,30:1.

Až za rozjetým pražským duem se pak krčí Plzeň s kurzem 5,50:1 a důvěrou necelých deseti procent sázkařů, ale taky navrátilec do první ligy, Baník Ostrava. Ten si v kurzu 400:1 zahrál na titul třeba tipér Mercinek9, který míří na výhru 52 040 Kč!

Sledujte ligu na TV Tipsport!Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.