Hlavní obsah

Jablonec se rozjel, Slavia chce reparát

Po reprezentační přestávce se do fotbalového menu vrací ligové soutěže a ta česká pochopitelně není výjimkou. Zajímavý program bude na prvoligových trávnících k vidění v neděli. Udrží si Jablonec formu a dá znovu zapomenout na zpackaný úvod sezony? Zvedne se Slovácko? Smázne Slavia ve šlágru kola Liberec?

Foto: Tipsport

Jablonec se rozjel, Slavia chce reparát

Článek

Pokud tušíte odpovědi, rozhodněte na tiketech! Založte si účet u Tipsportu, získejte 300 Kč zdarma na své první sázky sledujte první ligu v přímých přenosech na TV Tipsport a bavte se v live sázkách!

Jablonec musel na první ligovou výhru čekat až do osmého kola, kdy porazil Hradec Králové. Následně uspěl v poháru a poté skolil Slovácko. Nyní ho čeká Brno, kterému před tímto kolem patřila šestá příčka. V předešlých dvou vzájemných konfrontacích se vždy radoval hostující celek. Jak to bude nyní?

Slavia má co napravovat. Po výbuchu v Plzni 0:3 ji v Edenu prověří Liberec. Ten je mimochodem jediným týmem, který dokázaly skolit Pardubice (1-0-8). Sešívaní do tohoto duelu vstupují z druhé příčky tabulky s tříbodovým mankem na Viktorii, která má však jedno utkání k dobru. Je tedy jasné, že si další zaváhání nepřipouští. V březnu ovšem na Slovan nestačili, když mu podlehli 0:1. Zmáknou reparát?

Defenziva SKS opět povolí

Jak bude tato bitva probíhat? Chrastinova2 věří, že Liberec minimálně dvakrát skóruje s tím, že v případě jedné trefy se jí vrátí vklad. Over na 1,0 gólu v podání Severočechů poslala do hry v kurzu 4,66 za 1 010 Kč. „Hosté předvádí pohledný a přímočarý fotbal. Rozhodně nemají problém se střílením branek. Zároveň sešívaní nedisponují nejpevnější obranou i kvůli tomu, že mají problémy se zraněními a musí neustále rotovat sestavou nejen v defenzivě,“ uvádí v analýze.

Necháte se inspirovat? Vsaďte si.

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.