Hlavní obsah

Liga mistrů: Barca v Neapoli i střet Interu s Atlétikem

Barcelona, Arsenal, Dortmund nebo Inter Milán. Obsazení nadcházejících čtyř duelů úvodního jarního vyřazovacího kola Ligy mistrů nabízí špičkové celky. Hodně napínavou konfrontaci očekávají bookmakeři v Neapoli, kde se představí katalánský gigant.

Foto: Tipsport

Liga mistrů: Barca v Neapoli i střet Interu s Atlétikem

Článek

To ale není jediný střet, ve kterém na Apeninský poloostrov zavítá celek ze Španělska. Na půdu Interu totiž míří Atlético Madrid. Máte jasno o výsledcích? Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

První porci osmifinálových duelů má Liga mistrů za sebou. Co přinesly? I jedno velké překvapení, když Bayern nestačil v Římě na Lazio (0:1). Nabídnou sázkařský šok i blížící se utkání?

Kurzově největším by byla výhra Porta nad Arsenalem. Kanonýři totiž platí za velkého favorita úvodního klání a to přesto, že hrají venku. Na jejich triumf vypsali bookmakeři Tipsportu kurz 1,68.

To bitva mezi Neapolí a Barcelonou slibuje výrazně vyrovnanější podívanou. Na oba týmy jsou kurzy takřka vyrovnané (2,66 – 3,52 – 2,60). To zástupci největší sázkařské komunity o něco více věří Blaugranas, jejichž triumf dává na tikety více jak polovina tipérů (29 % - 20 % - 51 %).

Přejede Inter Atlético?

Těžká zkouška čeká Atlético Madrid v Miláně. Inter se totiž veze na vítězné vlně. Triumf zapsal osmkrát v řadě, přičemž v minulých šesti výhrách udržel pět čistých kont (například proti Juventusu či Neapoli). To svěřenci kouče Diega Simeoneho na tom tak dobře nejsou. O víkendu se jim alespoň podařilo ukončit třízápasovou mizérii (0-1-2), když doma rozstříleli Las Palmas 5:0. Co předvedou na San Siru?

Rosberg001 v kurzu 1,81 předpovídá úspěch Nerazzurri. „V lednu ovládli italský superpohár a dominují Serii A s devítibodovým náskokem na druhý Juventus. Loni se Inter v Lize mistrů dostal až do finále, ve kterém nestačil na Manchester City. Jeho protivník je na tom o poznání hůře, a to i v pohledu do historie Champions League. Do čtvrtfinále se za uplynulých šest ročníků probojoval jen dvakrát. Navíc z minulých 10 venkovních soubojů madridský klub sedmkrát nezvítězil,“ napsal v analýze.

Vidíte to stejně? Nechte se inspirovat!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.