Hlavní obsah

Odvety Ligy mistrů: Další ofenzivní hody?

Bude to drama! Čtvrtfinálové odvety Ligy mistrů slibují velmi zajímavou podívanou. V úvodních kláních nebyla nouze o zvraty ani gólové přestřelky. Jak se elitní evropské týmy popasují se zápasy č. 2? Předvede PSG na Camp Nou obrat? Vyplení Real Madrid Etihad Stadium? I to jsou otázky, které před nadcházejícími duely visí ve vzduchu. Tušíte odpovědi?

Foto: Tipsport

Odvety Ligy mistrů: Další ofenzivní hody?

Článek

Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Na ofenzivní podívanou budou nažhavení fanoušci na Camp Nou. Barcelona zde přivítá Paris Saint-Germain, na jehož trávníku minulý týden uspěla 3:2. Ve výhodnější pozici jsou před úterním střetem Katalánci, ale že by se už viděli v semifinále, to těžko. V živé paměti jistě mají tři roky starou vzájemnou konfrontaci, ve které borci z Paříže dokázali na Pyrenejském poloostrově triumfovat 4:1!

I do druhého úterního utkání půjde španělský celek s jednobrankovým náskokem. Atlético Madrid totiž doma skolilo Borussii Dortmund 2:1. Vestfálský klub tak bude mít co dělat, aby se do semifinále probojoval. Bez šance ale určitě není, což potvrzuje i slabá bilance Atlétika v duelech na německé půdě, kde z předešlých deseti duelů sedmkrát ruplo (2-1-7).

Real bude kousat!

Středeční souboje by dost možná mohly být ještě dramatičtější. Minimálně tedy při pohledu na skóre po úvodních zápasech. Oba totiž skončily smírem. Arsenal uhrál doma s Bayernem výsledek 2:2, Real Madrid pak v bitvě gigantů remizoval s Manchesterem City 3:3.

Budou fanoušci Citizens z Etihad Stadium odcházet spokojení? Jaarda97 si to nemyslí. V kurzu 4,61 rozhodl o triumfu Los Blancos. „Tohle si musím zkusit. Po přestřelce z prvního souboje očekávám vyrovnanou bitvu i v Anglii. Výsledek se může překlopit na obě strany. Dvojka pro mě má obrovskou hodnotu. Skvělou volbou by byla i neprohra hostů nebo sázka bez remízy,“ napsal v analýze.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kčna své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.