Hlavní obsah

Reparát Slavie proti Panathinaikosu?

Pohodový postup přes St. Joseph´s je minulostí. Aktuálně se v kabině Slavie skloňuje kolaps s Hradcem Králové, který v úvodním ligovém kole zvítězil 1:0, když sešívané skoro k ničemu nepustil. Ostatně vzhledem k předvedené hře výběru kouče Jindřicha Trpišovského to nebyl pro votroky zas tak složitý úkol.

Foto: Tipsport

Reparát Slavie proti Panathinaikosu?

Článek

Nyní Pražany čeká ještě těžší protivník. V dalším předkole Konferenční ligy změří síly s Panathinaikosem. Podaří se jim doma řeckého soupeře skolit? Založte si účet u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma a vsaďte si.

Pro celek z Athén půjde o první letošní soutěžní utkání, jeho forma je tudíž velkou neznámou. V přípravě v pěti střetech sice ani jednou nepadl, ale hned třikrát remizoval (pokaždé bez branek) včetně soubojů s Leverkusenem nebo Watfordem. Co předvede ve Vršovicích?

Ronvo vyhlíží radost v Edenu „Sešívaní potřebují z domácího souboje co nejlepší výsledek. Řekové nedosahují kvalit fotbalistů z Edenu, kteří se ovšem musí ještě dost sehrávat. Z kádru Panathinaikosu odešlo po loňské sezoně hodně hráčů a místo nich přišlo sedm borců převážně na hostování,“ uvádí v analýze na vítězství SKS v handicapu -1,0 v kurzu 2,49 Ronvo.

K úspěchu potřebuje triumf SKS nejméně o dva góly. Pokud parta okolo Holeše vyhraje jednobrankovým rozdílem, vrátí se mu vklad.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Dostanete i zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.