Hlavní obsah

Řežby těžkých vah: Bayern, Real, PSG i Barca!

Hned čtyři bitvy gigantů! Letošní čtvrtfinále Ligy mistrů je napěchované zvučnými jmény. V úterý jsou na programu souboje Arsenal–Bayern a Real Madrid vs. Manchester City. O den později přijdou na řadu fotbalisté Atlétika Madrid, kteří poměří síly s Dortmundem, a střet PSG s Barcelonou. Fanoušci se tak mají na co těšit, stejně jako sázkaři, kteří už plní své tikety.

Foto: Tipsort

Řežby těžkých vah: Bayern, Real, PSG i Barca!

Článek

Přidáte se? Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Obsazení z říše snů, i tak by se dalo hovořit o čtvrtfinálových dvojicích Ligy mistrů. V úterý si to rozdá Arsenal s Bayernem, na který ale borci z Ostrovů v posledních letech nemají nejlepší vzpomínky. Předchozí tři vzájemné konfrontace totiž skončily vždy 5:1 pro Bavory! Ti se ale nyní trápí. V lize se už pomalu musí smiřovat s tím, že další titul nezískají a přenechají primát Leverkusenu.

Naopak Gunners mají na domácí scéně napilno a svádí tuhou bitvu s Liverpoolem a Manchesterem City o pozici nejlepšího celku Premier League. Za zmínku stojí i fakt, že londýnský klub z předcházejících čtyř dvojzápasů v Lize mistrů proti německým soupeřům ani jednou neuspěl a vždy to bylo proti Bayernu…

Real vs. City: souboj starých známých

Druhý úterní duel se odehraje na San Bernabéu. Real Madrid ve svém svatostánku přivítá obhájce trofeje Manchester City. Tyto celky se v play off milionářské soutěže potkávají třetí rok v řadě. Jednou šel dál Bílý balet, loni svěřenci Pepa Guardioly. Těm se ovšem ve Španělsku moc nedaří, když zde vyhráli jen jednou z posledních pěti návštěv (1-1-3). Oba týmy mají ve svých kádrech hvězdy světového kalibru. Na straně Realu jsou to třeba Jude Bellingham nebo Vinícius Júnior, Citizens zase sází na Erlinga Haalanda s Kevinem De Bruynem.

A o zábavu nebude nouze ani o den později. Atlético Madrid vyzve Dortmund a PSG hostí Barcelonu. Pařížané katalánskému soupeři naposledy čelili v roce 2021. Tehdy v play off ovládli úvodní duel na jihu Evropy 4:1 a doma jim k postupu bohatě stačila remíza 1:1. Co přinese nadcházející dvojutkání?

Vojtasbezlove v analýze vyhlíží postup Blaugranas v kurzu 1,88. Naopak matesak92 očekává v semifinále pařížský celek (1,8). „PSG si v klidu kráčí pro další titul. Jeho soupeř to ale v LaLize tak snadné nemá a nemůže si dovolit soustředit se pouze na Ligu mistrů. Barcu trápí početná marodka, navíc v útoku má podle mě větší sílu francouzský zástupce,“ prozradil v analýze.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.