Hlavní obsah

Rozeberou Pardubice i Spartu? Sledujte na TV Tipsport

Po dvou kolech Tipsport extraligy jsou na čele tabulky hokejisté Pardubic, kteří nejprve převálcovali Plzeň 4:0 a v neděli předvedli velký obrat v Mladé Boleslavi. V úterý se Dynamo střetne se Spartou, kterou bookmakeři Tipsportu považují za největšího favorita soutěže. Pro tým trenéra Jandače půjde o první extraligový duel v letošní sezoně.

Foto: Tipsport

Rozeberou Pardubice i Spartu? Sledujte na TV Tipsport

Článek

Navážou Řepík a spol. na výsledky z Ligy mistrů a zvítězí v Pardubicích v kurzu 2,57 nebo připíšou Východočeši třetí triumf? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechna utkání Tipsport extraligy živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Výtečný rozjezd předvádí také Karlovy Vary. Na ledě Energie padly Vítkovice (1:4) i Kometa (3:4). Ve třetím kole nastoupí hokejisté z lázeňského města opět doma. Tentokrát se střetnou s Libercem. V uplynulé sezoně neulovili Bílí Tygři ve Varech ani bod. Tušíte, že zase odjedou s prázdnou? Vsaďte si v kurzu 2,59!

Litvínov se v úterý pokusí navázat na poslední vzájemné střetnutí s Třincem. V březnu chemici na ledě mistra překvapivě vyhráli. Formu aktuálně mají, pět bodů ze dvou zápasů je toho důkazem. Bude to na Oceláře stačit? Varaďova parta v neděli padla v Plzni. Oloupí ji i Severočeši? Projděte si širokou kurzovou nabídku a vsaďte si!

Dynamo šlape, Sparta ho nevypne!

„Pardubice porazily v domácím prostředí Plzeň rozdílem třídy a počítám, že podobný výkon podají proti Spartě. Mužstvo má sílu, letní posily perfektně zapadly do party a bodují hned od prvního zapasu. Na Spartu se vždy celý tým dokáže slušně vyhecovat. I když je na papíře soupiska Sparty silná, na horkém pardubickém ledě to budou mít hosté v úterý hodně těžké. Tesla neprohraje,“ píše v analýze s kurzem 1,51 sázkař Skytac.

Chcete si vsadit podle jeho doporučení?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.