Hlavní obsah

Slavia chce potrápit AC, Plzeň touží pokořit Servette

Vystoupení českých zástupců v úvodních duelech osmifinále evropských pohárů na jedničku nedopadlo. Nejvíce se čekalo od Plzně, která remizovala se Servette 0:0 a nadále má velmi slušnou šanci postoupit.

Foto: Tipsport

Slavia chce potrápit AC, Plzeň touží pokořit Servette

Článek

O tu naopak prakticky přišli hráči Sparty, kteří od Liverpoolu doma vyfasovali debakl 1:5. Slávisté na půdě AC Milán padli 2:4, ale ukázali, že v domácím souboji budou mít na to, aby italský celek potrápili. Co nadcházející duely přinesou? Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 300 Kč zdarma na své první sázky!

Slušný výkon se špatným výsledkem. Tak by se dalo shrnout utkání Slavie na trávníku AC Milán, kde sešívaní více jak poločas hráli v oslabení. I v početní nevýhodě však italskému gigantovi statečně vzdorovali. Podobně se budou chtít svěřenci kouče Jindřicha Trpišovského prezentovat i v odvetě. Naladili se na ni nejlepším možným způsobem, když výsledkem 4:0 sestřelili Teplice.

Stejnou kanonádou se zaskvěla i Plzeň, jejíž řádění ve Štruncových sadech odnesla matná Sparta, která podruhé v řadě na ligové scéně ani jednou nevystřelila na branku. To před cestou na Anfield moc optimismu do žil fanoušků rozhodně nevlilo. Dost možná tak parta kouče Briana Priskeho vyfasuje další nakládačku.

Plzeň zabere

Naopak Západočeši jsou na vlně. Využijí toho proti Servette a proklouznou do čtvrtfinále Konferenční ligy? Esazkar věří, že ano, a ukázal na příležitost Plzeň vyhraje nebo povede o 2 góly v kurzu 1,88. „Nevěřím, že bychom bezbrankovou remízu viděli i ve Štruncových sadech. Viktoria je doma hodně silná a na rozdíl od pražských „S“ dostala přijatelného soupeře,“ napsal v analýze.

Bojovat se bude i v Lize mistrů, ve které jsou všechny čtyři duely tohoto týdne otevřené. Ani v jednom totiž není po prvním souboji rozdíl ve skóre více jak jednogólový. Podaří se Arsenalu vymazat ztrátu z Porta (0:1)? S mankem jde do odvety i Atlético Madrid, které stejným výsledkem padlo na Interu Milán. Zbylé dva souboje skončily 1:1, takže i bitvy Barcelony s Neapolí a Dortmundu s PSV Eindhoven slibují zajímavou zápletku.

Jdete do toho?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus až 50 000 Kč! Navíc dostanete zdarma 300 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.